Poljoprivredno gazdinstvo

Na Poljoprivrednom gazdinstvu Georgijević tradicija proizvodnje sremskog sira duga je tri generacije. Oduvek smo se ponosili našim sirem i njegovim ukusom i kavlitetom. Posedujemo zaokruženu proizvodnju, što u prevodu znači da sir pravimo isključivo od mleka kojeg sami proizvedemo, a krave od kojih dobijamo mleko takođe hranimo isključivo stočnom hranom koju sami proizvedemo. To nam omogućava maksimalnu kontrolu nad procesom proizvodnje i vrhunski kvalitet proizvedenog sremskog sira.

Naše gazdinstvo nije mesto gde ćete naći jeftin sremski sir, ali je mesto gde ćete naći najkvalitetniji sremski sir.


Proizvodnja domaćeg sremskog sira

Proizvodnju pažljivo planiramo i proizvodimo samo onoliko sira koliko dnevno možemo da prodamo. Ovakvim načinom proizovdnje naši klijenti uvek dobijaju svež sir, dostavljen onog dana kada je i proizveden.

Sremski sir - cena

Cenu u potpunosti opravdavamo kvalitetom i za 50 godina bavljenja proizvodnjom i prodajom sira nikada nismo imali ni jednu reklamaciju, što je činjenica kojom se neizmerno ponosimo. Cena sremskog sira je 380 dinara/kg


Poljoprivredno gazdinstvo Georgijević se ponosi proizvodnjom sremskog sira dugom
preko 50 godina i činjenicom da su nam naši zadovoljni klijenti najbolja preporuka


Dostava sira

Za kupce sa teritorije grada Beograda vršimo dostavu na kućnu adresu. Porudžbina sira mora biti minimum 5 kg. Sir standardno pakujemo u plastične kutije od po 500g, a ukoliko klijent zahteva drugačije, imamo na raspolaganju i pakovanja od po 1kg. Cena sira je 380 dinara/kg bez obzira na način pakovanja. Za težine od 5g do 10kg mora biti poručen minimum 72h (3 dana) ranije, za težine od 10kg do 20kg minimum 5 dana. Za težine veće od 20kg, rok se formira u dogovoru sa klijentom i jednom ugovoreni rok poštuje se dokle god traje saradnja.